ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Είναι η πλέον σύγχρονη και διαδεδομένη τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής. Πρόκειται για συντηρητικές αποκαταστάσεις με συνθετη ρητίνη , με τις οποίες μπορούμε να καλύψουμε δυσχρωμίες, μικρορωγμές,κατάγματα, να ισιώσουμε ελαφρώς τα στραβά δόντια, να εξαλείψουμε κενά ανάμεσα στα δόντια και να διορθώσουμε το σχήμα των δοντιών πετυχαίνοντας ένα συμμετρικό και όμορφο χαμόγελο.

opseisporselanis


Οι αποκαταστάσεις αυτές γίνονται ανώδυνα, σε μια επίσκεψη διαρκείας 2-3 ωρών ανά γνάθο, με ελάχιστο η καθόλου τρόχισμα των προστομιακών επιφανειών των  δοντιών. Οι σύγχρονες σύνθετες ρητίνες μιμούνται το φυσικό δόντι σε χρώμα και διαφάνεια δίνοντας ένα απόλυτο φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια, έχουν σχετικά χαμηλό κόστος και μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να επιδιορθωθουν.

Τα μειονεκτήματα είναι πως μπορούν να σπάσουν και να προσροφήσουν χρωστικές (καφές, κάπνισμα , κόκκινο κρασί  κ.λ.π)Ό,τι θέλεις θα το πάρεις ευκολότερα με το χαμόγελο παρά με το σπαθί σου